Deezer på Sonos

On demand, ljudböcker, radio, poddar
Streama ljud av cd-kvalitet (upp till 16-bitars, 44,1 kHz)

Deezer erbjuder dig mer än 90 miljoner låtar lätt till hands. Streama nästan varenda låt du kan tänka dig eller koppla av med ett outsinligt utbud av spellistor, mixar och album. Deezer är också den enda musik-streamingtjänsten med Flow, ditt eget personliga soundtrack.

Med Deezer HiFi får du ett förlustfritt high fidelity-ljud, och kan lyssna på musiken som den var menad att låta.

Funktioner

• Streama dina favoritlåtar till vilket rum som helst i ditt hem.
  • Välj bland tusentals spellistor eller gör egna som passar till ditt humör.
  • Få din egen Deezer Flow – där gamla favoriter möter nya upptäckter.

Planer som stöds

• Deezer Premium+: reklamfri, on-demand-musik som du kan streama varsomhelst och ladda ner till din telefon
  • Deezer HiFi: Premium+ med 36 miljoner låtar i high fidelity, 16 bits FLAC-kvalitetsljud.

Du kan registrera dig genom att gå till http://dzr.fm/sonos och registrera dig med din mejladress eller ditt Facebook-konto.

Om du registrerar dig för Deezer via Facebook, skickar Deezer ett mejl till mejladressen som du använde för att registrera ditt Facebook-konto. Mejlet innehåller ett lösenord som du använder för att lägga till ditt Deezer-konto i Sonos.

Tillgänglighet

Lägg till Deezer i Sonos