Afspil musik, som ligger på din iPhone, iPad eller iPod touch

Denne artikel beskriver nogle måder til at afspille musik, der ligger på din iOS-enhed, på Sonos, og nogle alternativer som at lagre din musik på en computer eller streamingtjeneste.

Behold min musik på min iOS-enhed

Apple AirPlay 2

Vi anbefaler AirPlay til at afspille musik, der ligger på din iOS-enhed, på Sonos. Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke Sonos-produkter der understøtter AirPlay, og hvordan du bruger AirPlay med Sonos, kan du læse vores artikel om at bruge AirPlay.

Bluetooth

Du kan afspille musikfiler fra din iOS-enhed til et understøttet Sonos-produkt ved hjælp af Bluetooth. Vores artikel om Bluetooth har flere oplysninger om, hvilke Sonos-produkter der understøtter Bluetooth-lyd.

Flyt min musik til en streamingtjeneste eller et NAS-drev

Streamingtjenester

Nogle tjenester tillader, at du uploader og streamer din musik online. Vi understøtter følgende tjenester, som lader dig uploade din egen musik. Bemærk, at visse af disse tjenester kræver et premiumabonnement for at virke sammen med Sonos.

1. Apple Music
  2. YouTube Music
  3. Deezer
  4. Plex

For at komme i gang med at bruge en af tjenesterne ovenfor kan du se vores artikel om at tilføje musiktjenester.

NAS-drev

Hvis du har en netværkstilknyttet lagerenhed (NAS) på dit netværk, kan du flytte eller kopiere dine numre til NAS-drevet og dele dem med dit Sonos-system. Når NAS-musikdeling er konfigureret, kan du browse og afspille den musik fra Sonos-appen på din iOS-enhed. Læs vores artikel om brug af et NAS-drev med Sonos for at komme i gang.