Spille musikk som er lagret på iPhone, iPad eller iPod touch

Denne artikkelen beskriver noen måter du kan spille av musikk som er lagret på iOS-enheten din på Sonos og noen alternativer, slik som å lagre musikken din på en datamaskin eller hos en strømmetjeneste.

Behold musikken på iOS-enheten min

Apple AirPlay 2

Vi anbefaler AirPlay for å spille av musikk som er lagret på iOS-enheten din på Sonos-anlegget. Se artikkelen vår om å bruke AirPlay for å finne ut hvilke Sonos-produkter som støtter AirPlay, og hvordan du bruker AirPlay med Sonos.

Bluetooth

Du kan spille av musikkfiler fra iOS-enheten din til et støttet Sonos-produkt med Bluetooth. Artikkelen vår om Bluetooth informerer om hvilke Sonos-produkter som støtter Bluetooth-lyd.

Flytt musikken min til en strømmetjeneste eller NAS-stasjon

Strømmetjenester

Noen tjenester lar deg laste opp og strømme musikken din fra nettet. Vi støtter følgende tjenester som lar deg laste opp din egen musikk. Merk at noen av disse tjenestene krever et ekstra abonnement for å fungere med Sonos.

1. Apple Music
  2. YouTube Music
  3. Deezer
  4. Plex

Se artikkelen vår om å legge til musikktjenester for å komme i gang med å bruke en av tjenestene som er angitt ovenfor.

NAS-stasjon

Hvis du har en NAS-stasjon (Network Attached Storage) på nettverket ditt, kan du flytte eller kopiere sporene dine til NAS-stasjonen og dele dem med Sonos-anlegget. Så snart delingen med NAS-stasjonen er konfigurert, kan du bla gjennom og spille av den musikken fra Sonos-appen på iOS-enheten din. Se artikkelen vår om bruk av en NAS-stasjon med Sonos for å komme i gang.