Surroundspeaker toevoegen aan een Sonos home cinema

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je surroundspeakers kunt toevoegen aan je Sonos home cinema voor surround sound. Bekijk ons artikel over surround sound-richtlijnen en -beperkingen voor informatie over welke Sonos-producten als surroundspeakers kunnen worden gebruikt.

Voordat je begint

• Producten die als surrounds worden gebruikt, zullen draadloos verbinden met je Sonos home cinema-product. Zorg ervoor dat ze zich in dezelfde kamer bevinden en binnen het bereik staan van je home cinema-product.

• Als de producten die je wilt gebruiken als surroundspeakers geïnstalleerd zijn als stereopaar, zorg dan dat je het stereopaar scheidt voordat je de producten toevoegt als surroundspeakers.
  1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik onder Producten op de Sonos home cinema-kamer.
  4. Tik op Surroundspeakers installeren.
  5. Volg de aanwijzingen in de app om je speakers als surroundspeakers toe te voegen.