Legg til surroundhøyttalere i et Sonos hjemmekinosystem

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til surroundhøyttalere i et Sonos hjemmekinosystem for å få surroundlyd. Se artikkelen om retningslinjer og begrensinger for surroundlyd for å få informasjon om hvilke Sonos-produkter som kan brukes som surroundhøyttalere.

Før du begynner

• Produkter som brukes som surroundhøyttalere, kobles trådløst til Sonos-hjemmekinoproduktet. Forsikre deg om at de er i samme rom, og at de er i synslinjen til hjemmekinoproduktet ditt.

• Hvis produktene du vil bruke som surroundhøyttalere er konfigurert som et stereopar, sørg for å skille stereoparet før du legger dem til som surroundhøyttalere.
  1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Under Produkter trykker du på rommet med Sonos hjemmekinosystemet.
  4. Trykk på Konfigurer surroundhøyttalere.
  5. Følg instruksjonene i appen for å legge til høyttalerne som surroundhøyttalere.