Lägg till surroundhögtalare i ett hemmabiosystem från Sonos

Den här artikeln beskriver hur du lägger till surroundhögtalare i ett hemmabiosystem från Sonos för att skapa surroundljud. Läs vår artikel om riktlinjer och begränsningar för surroundljud för information om vilka Sonos-produkter som kan användas som surroundhögtalare.

Innan du börjar

• Produkter som används som surroundhögtalare ansluts trådlöst till din hemmabioprodukt från Sonos. Kontrollera att de är placerade i samma rum och är inom synhåll för hemmabioprodukten.

• Om produkterna du vill använda som surroundhögtalare är konfigurerade som ett stereopar behöver du separera stereoparet innan de kan läggas till som surroundhögtalare.
  1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System.
  3. Under Produkter trycker du på det rum där hemmabion finns.
  4. Tryck på Installera surroundhögtalare.
  5. Följ anvisningarna i appen för att lägga till högtalarna som surroundhögtalare.