Sonos bedienen vanaf het Android-vergrendelingsscherm

Sonos ondersteunt de bediening van je systeem vanaf het Android-vergrendelingsscherm. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je bediening vanaf het vergrendelingsscherm inschakelt in de instellingen van je Android-apparaat.

Bediening vanaf het Android-vergrendelingsscherm inschakelen

1. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op App-voorkeuren.
  2. Schakel Meldingen weergeven in en Bediening vanaf het vergrendelingsscherm tonen.

De volumeknoppen op je Android-apparaat kunnen ook het volume van Sonos bedienen vanaf het vergrendelingsscherm. Bekijk ons artikel over hardware-volumeregeling voor informatie over hoe je deze functie inschakelt.

Extra informatie

• Op het vergrendelingsscherm wordt de laatste kamer die je in de Sonos-app hebt geselecteerd weergegeven. Selecteer een andere kamer in de Sonos-app om de kamer te wijzigen en begin de audio af te spelen. Als er in de geselecteerde kamer geen audio wordt afgespeeld, zal de bediening van het vergrendelingsscherm niet verschijnen.

• Als de verbinding tussen je Android-apparaat en je draadloze netwerk verbreekt of de Sonos-app gedwongen wordt afgesloten, moet je wellicht de Sonos-app opnieuw opstarten om de bediening vanaf het vergrendelingsscherm te laten verschijnen.