Styr Sonos fra Androids låseskjerm

Sonos støtter styring av anlegget fra Androids låseskjerm. Denne artikkelen viser deg hvordan du aktiverer låseskjermkontroll i innstillingene for Android-enheten din.

Aktiver låseskjermkontroll på Android

1. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på App-preferanser.
  2. Aktiver Vis varsler og Vis låseskjermkontroller.

Volumknappene på Android-enheten din kan også kontrollere volumet på Sonos fra låseskjermen. Se artikkelen vår om maskinvare-volumstyring for å finne ut hvordan du aktiverer denne funksjonen.

Mer informasjon

• Det siste rommet som du valgte i Sonos-appen, blir vist på låseskjermen. For å endre rommet, velt et annet rom i Sonos-appen og begynn å spille av lyd. Hvis det ikke blir spilt av noe lyd i rommet som er valgt, vises ikke låseskjermkontrollene.

• Hvis Android-enheten din kobler seg fra det trådløse nettverket eller Sonos-appen tvinges til å lukke, må du kanskje starte Sonos-appen på nytt for at låseskjermkontrollene skal vises.