Een mobiel apparaat gebruiken als dedicated Sonos-controller

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een ondersteunend iOS- of Android-apparaat instelt als dedicated controller voor Sonos. Met deze instelling zal het apparaat alleen de Sonos-app weergeven en voorkomen dat gebruikers buiten de app kunnen navigeren, tenzij er een wachtwoord wordt ingevoerd of een combinatie van toetsen wordt ingedrukt.

iOS

Volg de stappen op in het artikel van Apple over het gebruik van begeleide toegang met iPhone, iPad en iPad Touch om 'begeleide toegang' in te schakelen en een begeleide toegangssessie met de Sonos-app te starten.

Android

Volg de stappen op in het artikel van Google over vastzetten en losmaken van schermen op je Android-apparaat om 'scherm vastzetten' in te schakelen en de Sonos-app vast te zetten.

Opmerking: Om de Sonos-app te updaten moet je 'begeleide toegang' of 'scherm vastzetten' uitschakelen.