Trueplay-kompatible enheter og Sonos-produkter

Denne artikkelen beskriver hvilke mobilenheter og Sonos-produkter som kan brukes med Trueplay.

Støttede mobilenheter

Trueplay er tilgjengelig på alle iOS- og iPadOS-enheter som støttes fullstendig, unntatt enhetene som er listet opp nedenfor under «Kommer snart.»

Android-enheter og enheter som kjører betaversjoner av iOS eller iPadOS kan bruke hurtigjusteringsfunksjonen i Trueplay, hvis den er tilgjengelig. Hurtigjustering støttes i øyeblikket av Era 100 og Era 300.

Hvis du ikke har en støttet enhet, kan du låne en fra noen andre for å Trueplay-justere produktene dine. Så lenge Sonos-produktene står på samme sted, trenger du bare å Trueplay-justere produktet en gang per produkt.

Støttes ikke for øyeblikket

• iPod touch (7. generasjon)
  • iPad Pro 11" (2. generasjon)
  • iPad Pro 11" (3. generasjon)
  • iPad Pro 11" (4. generasjon)
  • iPad Pro 12,9" (4. generasjon)
  • iPad Pro 12,9" (5. generasjon)
  • iPad Pro 12,9" (6. generasjon)
  • iPad (10. generasjon)

Sonos-produkter som støttes

Trueplay-justering støttes av alle Sonos-produkter unntatt Port, Connect og Roam SL. Trueplay støttes også når Sonos er konfigurert som et stereopar, hjemmekino med surroundlyd og når en Sub eller Sub Mini er lagt til.

Amp

Amp støtter Trueplay når du bruker Sonos In-Wall eller In-Ceiling av Sonance Architectural sammen med Amp. Funksjonen er ikke tilgjengelig for Sonos Outdoor av Sonance Architectural-høyttalere.

Amp støtter også Trueplay når de driver Sonos bakre kanaler i et hjemmekinoanlegg.

Connect:Amp

En Connect:Amp kan bare justeres med Trueplay når den driver Sonos bakre kanaler i et hjemmekinoanlegg.

Move og Roam, bærbare Sonos-produkter

Move, Move 2 og Roam kan justere seg selv med automatisk Trueplay™, avhengig av hva som spilles av og hvor de er plassert. Automatisk Trueplay™ er ikke tilgjengelig på Roam SL.