Shuffle, repeat og crossfade sange

Denne artikel forklarer, hvordan du indstiller rækkefølgen af og overgangen mellem sange, når de er føjet til din kø.

Shuffle

Tryk på Shuffle-ikonet for at afspille sangene i køen i tilfældig rækkefølge. På mobilenheder skal du gå til skærmen Afspiller nu og trykke på Kø-ikonet for at se køen og få vist Shuffle-ikonet. På en Mac eller PC findes Shuffle-ikonet øverst på skærmen i kontrolelementerne for Afspiller nu.

Repeat

Tryk på Repeat-ikonet for at afspille køen igen, når den er slut. Tryk på ikonet igen for at aktivere Repeat af en enkelt sang, så den samme sang afspilles igen og igen. På mobilenheder skal du gå til skærmen Afspiller nu og trykke på kø-ikonet for at se køen og få vist Repeat-ikonet. På en Mac eller PC findes Repeat-ikonet øverst på skærmen i kontrolelementerne Afspiller nu.

Crossfade

Slå Crossfade til/fra i Sonos-appen for at opnå en glidende overgang mellem sange i køen. På mobilenheder skal du gå til skærmen Afspiller nu og trykke på for at se Crossfade-knappen. På en Mac eller PC findes Crossfade-ikonet øverst på skærmen i kontrolelementerne for Afspiller nu. Crossfade er ikke tilgængelig, når du lytter til en radiostation.