Nummers willekeurig afspelen, herhalen en crossfaden

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de volgorde en overgang van nummers aanpast als ze eenmaal aan de wachtrij zijn toegevoegd.

Shuffle

Tik op het Shuffle-pictogram om de volgorde van de nummers in de wachtrij willekeurig te veranderen. Ga op mobiele apparaten naar het scherm 'Je hoort nu' en tik op het Wachtrij-pictogram om de wachtrij te bekijken en het Shuffle-pictogram weer te geven. Op een Mac of pc staat het Shuffle-pictogram bovenaan het scherm in de bediening voor 'Je hoort nu'.

Herhalen

Tik op het Repeat-pictogram om de wachtrij opnieuw af te laten spelen als het bij het laatste nummer is aangekomen. Tik nog een keer op het pictogram om de herhaling van één nummer in te schakelen en het huidige nummer steeds weer opnieuw af te spelen. Ga op mobiele apparaten naar het scherm 'Je hoort nu' en tik op het Wachtrij-pictogram om de wachtrij te bekijken en het Repeat-pictogram weer te geven. Op een Mac of pc staat het Repeat-pictogram bovenaan het scherm in de bediening voor 'Je hoort nu'.

Crossfade

Zet Crossfade aan in de Sonos-app om een vloeiende overgang te creëren tussen nummers in de wachtrij. Ga op mobiele apparaten naar het scherm 'Je hoort nu' en tik op om de Crossfade-knop weer te geven. Op een Mac of pc staat het Crossfade-pictogram bovenaan het scherm in de bediening voor 'Je hoort nu'. Crossfade is niet beschikbaar als je luistert naar een radiostation.