Blande, gjenta og crossfade sanger

Denne artikkelen forklarer hvordan du justerer rekkefølgen av og overgangen mellom sanger så snart de er lagt til i køen.

Blande

Trykk på blande-ikonet for å spille av sanger i køen i tilfeldig rekkefølge. På mobilenheter henter du frem skjermbildet Spiller nå, og trykk på kø-ikonet for å se køen og vise blande-ikonet. På en Mac eller PC finner du blande-ikonet øverst på skjermbildet blant betjeningsknappene til Spiller nå.

Gjenta

Trykk på Gjenta-ikonet for å spille køen om igjen etter at den er ferdigspilt. Trykk på ikonet én gang til for å aktivere gjentakelse av én enkelt sang og gjenta den aktive sangen kontinuerlig. På mobilenheter henter du frem skjermbildet Spiller nå, og trykk på kø-ikonet for å se køen og vise Gjenta-ikonet. På en Mac eller PC finner du Gjenta-ikonet øverst på skjermbildet blant betjeningsknappene til Spiller nå.

Crossfade

Slå Crossfade på/av i sonos-appen for å gi en jevn overgang mellom sangene i køen. På mobilenheter henter du frem skjermbildet Spiller nå, og trykk på for å vise Crossfade-bryteren. På en Mac eller PC finner du Crossfade-ikonet øverst på skjermbildet blant betjeningsknappene til Spiller nå. Crossfade er ikke tilgjengelig mens du lytter til en radiostasjon.