Blanda, upprepa och skapa övergång mellan låtar

Den här artikeln beskriver hur du kan ändra i vilken ordning låtar spelas upp och justera övergången mellan dem när de är tillagda i kön.

Blanda

Tryck på Blanda-ikonen för att spela upp låtarna i kön i slumpmässig ordning. På mobila enheter öppnar du skärmen Spelar nu och trycker på Kö-ikonen för att visa kön och se Blanda-ikonen. På en Mac eller PC hittar du Blanda-ikonen högst upp på skärmen bland Spelar nu-kontrollerna.

Upprepa

Tryck på Upprepa-ikonen för att spela upp kön en gång till när den når slutet. Tryck på ikonen igen för att aktivera upprepad uppspelning av en enda låt och kontinuerligt upprepa den aktuella låten. På mobila enheter öppnar du skärmen Spelar nu och trycker på Kö-ikonen för att visa kön och se Upprepa-ikonen. På en Mac eller PC hittar du Upprepa-ikonen högst upp på skärmen bland Spelar nu-kontrollerna.

Crossfade

Aktivera Crossfade i Sonos-appen för att skapa en mjuk övergång mellan låtarna i kön. På mobila enheter öppnar du skärmen Spelar nu och trycker på för att visa Crossfade-reglaget. På en Mac eller PC hittar du Crossfade-ikonen högst upp på skärmen bland Spelar nu-kontrollerna. Crossfade är inte tillgängligt när du lyssnar på en radiostation.