Betjening af Sonos-hjemmebiograf med din TV-fjernbetjening

• Mobilenhed påkrævet

Sonos-produkter, som er tilsluttet via et optisk kanel eller Sonos' optiske lydadapter kræver, at du manuelt konfigurerer din TV-fjernbetjening til at styre lydstyrken på dit Sonos-hjemmebiografprodukt. Hvis dit Sonos-hjemmebiografprodukt er tilsluttet via HDMI-ARC, virker din TV-fjernbetjening automatisk og du behøver ikke at konfigurere den for at styre Sonos.

Sonos guider dig automatisk igennem processen under den indledende opsætning af dit Sonos-hjemmebiografprodukt. Følg trinnene i denne artikel, hvis du har brug for at konfigurere en ny fjernbetjening med et eksisterende hjemmebiografsystem eller hvis du fravalgte konfigurering af TV-fjernebetjeningen under den indledende opsætning.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger, skal du trykke på System.
  3. Vælg det rum, hvor dit Sonos-hjemmebiografprodukt er.
  4. Under fanen Hjemmebiograf, skal du trykke på Opsætning af fjernbetjening.
  5. Følg instrukserne i appen for at konfigurere din nye fjernbetjening til at styre din Sonos-hjemmebiograf.

Yderligere oplysninger

• Du kan kun konfigurere én fjernbetjening af gangen til brug sammen med Sonos-hjemmebiografhøjtalere.