Bruke en Apple TV-fjernkontroll med Sonos-hjemmekinoprodukter

Apple TV-fjernkontrollen skal automatisk lære hvordan TV-ens volum styres, uten noen ekstra konfigurering. Hvis du allerede har konfigurert Sonos hjemmekinoproduktet til å bruke TV-ens fjernkontroll, så bør Apple TV-fjernkontrollen styre Sonos med en gang.

Hvis du allerede har en Apple TV og du konfigurerer et nytt Sonos hjemmekinoprodukt, pass på å bruke TV-ens primære fjernkontroll når Sonos-appen ber deg om å koble til fjernkontrollen. Vi anbefaler ikke å bruke Apple TV-fjernkontrollen når du konfigurerer et Sonos-hjemmekinoprodukt, siden Sonos kan trenge å lære og motta et signal om å sette på lydløs, som ikke er en tilgjengelig knapp på Apple TV-fjernkontrollen. Så snart du konfigurerer Sonos med TV-ens primære fjernkontroll, skal Apple TV-ens fjernkontroll automatisk begynne å styre volumet på Sonos.

Hvis Apple TV-ens fjernkontroll ikke styrer Sonos-volumet, men TV-ens primære fjernkontroll gjør det: Gå gjennom trinnene i hjelp-seksjonen på Apples støtteartikkel for å verifisere at Apple TV-ens fjernkontroll er programmert og at TV-ens HDMI-CEC-innstilling er slått på.

Slik fjerner du forstyrrende TV-meldinger når du bruker Apple TV-ens fjernkontroll

Når Apple TV-ens fjernkontroll styrer både Sonos og TV-en din, kan du få uønskede meldinger som vises på skjermen. Du kan komme rundt dette ved å programmere både Sonos og Apple TV-ens fjernkontroll til å bruke kommandoer fra en sekundær fjernkontroll.

Dette gjelder Sonos-hjemmekinoprodukter som er koblet til TV-en din med en optisk kabel eller adapter.

Først konfigurerer du Sonos-hjemmekinoproduktet til å bruke den sekundære fjernkontrollen, og deretter programmerer du Apple TV til å bruke samme fjernkontroll.

1. Finn en sekundær fjernkontroll som du ikke bruker for å styre primær-TV-en. Dette kan være en fjernkontroll som du ikke bruker lenger, eller som styrer en annen TV i et annet rom i hjemmet ditt.
  2. Bruk den sekundære fjernkontrollen og følg trinnene i artikkelen om hvordan du konfigurerer en TV-fjernkontroll med hjemmekinoproduktet ditt. Etterpå vil ikke den primære TV-fjernkontrollen lenger styre Sonos.
  3. Programmer Apple TV-ens fjernkontroll med den sekundære fjernkontrollen ved å følge trinnene i Apples støtteartikkel.

Etter at både Sonos og Apple TV-en er konfigurert med den sekundære fjernkontrollen, skal du ikke lenger se meldinger når du justerer volumet med Apple TV-ens fjernkontroll.