Plex op Sonos

On demand
Stream cd-kwaliteit audio (tot 16-bit, 44,1 kHz)

Plex geeft je rechtstreeks toegang tot je mediaverzameling, waaronder je eigengemaakte video's, foto's, muziek, tv-programma's en films. Vind en stream de content die je wilt, wanneer je maar wilt, naar elk apparaat en deel eenvoudig met vrienden en familie. Ontdek de nieuwe Plex-muziekervaring op Sonos met hoogwaardige metadata, nieuwe krachtige beheerfuncties en verbeterde afspeellijsten. Je muziek heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Functies

• Overal beschikbaar - op telefoons, tablets, spelconsoles, streamingapparaten, smart-tv's en nu op Sonos.
  • Voor de hele familie - deel een Plex-server en maak een persoonlijk profiel aan met aparte afspeellijsten voor iedereen.
  • Hoogwaardige metadata - sonische scan voor een betere matching en metadata van wereldklasse - een strakke muziekervaring.
  • De ultieme ervaring voor de verwoede verzamelaar - zorgt voor een onbeperkte thuisbibliotheek met muziek, voor altijd van jou.

Beschikbaarheid

Plex aan Sonos toevoegen