Opprette en Sonos-konto

Du må opprette en konto når du konfigurerer et Sonos-anlegg for første gang. Kontoen gir deg mulighet til å registrere produkter, motta oppdateringer og gir deg sømløs integrering med tjenester som Spotify og Amazon Alexa. Du kan bruke den samme Sonos-kontoen på flere Sonos-anlegg, men du vil ikke kunne logge på med flere kontoer på samme anlegg. Vår personvernerklæring har en fullstendig liste over informasjonen vi samler inn under opprettingen av en konto, og hvordan denne informasjonen brukes.

Konfigurere Sonos for første gang

Du vil bli bedt om å logge på eller opprette en konto når du konfigurerer et Sonos-system. Du må verifisere Sonos-kontoen via e-post, så pass på at du registrerer kontoen med en aktiv e-postadresse. Unngå å bruke upersonlige e-postadresser.

iOS eller Android

1. Last ned Sonos-appen.
  2. Start oppsettet av systemet ditt ved å velge Konfigurere et nytt system.
  3. Etter å ha akseptert bruksvilkårene, skriv inn navnet ditt, e-postadressen din og ønsket passord, og velg deretter Opprett konto.
  4. Følg instruksjonene for å fullføre opprettelsen av Sonos-kontoen din.

Hvis du ikke har mottatt e-posten for kontobekreftelse, velg Send e-posten på nytt. Hvis du fortsatt ikke har mottatt e-posten, sjekk følgende artikkel for noen raske ting å prøve: Jeg mottar ikke e-poster fra Sonos.

Opprette en ny konto for å registrere et eksisterende system

1. Gå til https://www.sonos.com/login/create/ for å opprette en ny Sonos-konto.
  2. Så snart kontoen din er opprettet, følg trinnene i artikkelen vår om å overføre systemet til en ny konto.