Bruk av en Samsung One fjernkontroll med Sonos-hjemmekinohøyttalere

Siden Samsung One-fjernkontrollen ikke sender infrarøde signaler (IR-signaler) som standard, må du endre noen innstillinger på Samsung-TV-en din før du kan bruke fjernkontrollen med et Sonos-hjemmekinoprodukt.

Disse trinnene gjelder hjemmekinoprodukter som er koblet til TV-en med en optisk kabel eller adapter.

Følg trinnene for å konfigurere Samsung One-fjernkontrollen for å styre Sonos-hjemmekinohøyttalere. Hvis TV-en din bruker en ekstern IR-sender, pass på at den er i siktlinjen til Sonos-hjemmekinohøyttaleren før du begynner.

1. Gå til menyen Hjem på Samsung-TV-en, rull til venstre og velg enten Tilkoblede enheter eller Kilder.
  2. Velg universalkontroll. Hvis dette er første gang dette konfigureres, vil du bli bedt om å konfigurere universalkontrollen din. Velg Start.
  3. Før vi legger til Sonos-hjemmekinohøyttaleren, vil du først måtte fullføre den eksterne konfigureringen for kabel, satellitt eller Blu-ray-spiller. Velg Ny enhet og velg enheten som du legger til.
  4. Så snart du har lagt til de andre enhetene dine, velg Ny enhet og deretter Hjemmekinosystem.
  5. Skriv «Sonos» i søkeboksen, velg Sonos blant resultatene og velg Optisk son inngang.
  6. Du vil bli bedt om å utføre en strømtest. Velg knappen Strømtest. Når den spør om den fungerte, velg Ja og deretter Ferdig.
  7. Gå tilbake til konfigureringsmenyen for universalkontroll og velg en av de andre inngangsenhetene du har lagt til, som en kabelboks eller Blu-ray-spiller. Velg de andre inngangsenhetene og velg Bruk med hjemmekino. Gjør dette for alle de aktive inngangene dine.