Automatisk Trueplay™

Denne artikel beskriver, hvordan automatisk Trueplay™ fungerer, og hvordan man aktiverer eller deaktiverer det på understøttede Sonos-produkter.

Tilgængelighed af automatisk Trueplay

Automatisk Trueplay er tilgængelig på følgende bærbare Sonos-produkter:

• Move
  • Move 2
  • Roam1

Automatisk tuning

Dit bærbare Sonos-produkt kan automatisk tilpasse sin lyd til omgivelserne med automatisk Trueplay. Automatisk Trueplay er tilgængelig på dit bærbare Sonos-produkt i både WiFi- og Bluetooth-tilstand².

Automatisk Trueplay begynder at tune, så snart du starter med at afspille lyd. Funktionen justerer automatisk tuningen igen, efterhånden som du afspiller nyt indhold og tager dit Sonos-produkt med forskellige steder hen. Måske lægger du mærke til forandringen i lyden, når justeringen finder sted.

Slå Automatisk Trueplay til/fra

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android, og tryk på fanen Indstillinger.
  2. Tryk på System, og tryk så på navnet på dit bærbare Sonos-produkt.
  3. Tryk på Trueplay for at finde til/fra-funktionen for Automatisk Trueplay-tuning.
    • Når du har slået Automatisk Trueplay til i Sonos-appen, skal du huske at trykke på dit bærbare Sonos-produkts mikrofonknap for at slå mikrofonen til.

Yderligere oplysninger

• Mikrofonen på dit bærbare Sonos-produkt skal være tændt, for at automatisk Trueplay virker. De oplysninger, der indsamles fra mikrofonen, bruges kun lokalt og uploades ikke til internettet.
  • Automatisk Trueplay fungerer med et enkelt bærbart Sonos-produkt eller med to bærbare Sonos-produkter i et stereopar. Mikrofoner skal være slået til på begge bærbare produkter i stereoparret, for at automatisk Trueplay virker.

1Automatisk Trueplay er ikke tilgængelig på en Roam SL.

2Når Move er i Bluetooth-tilstand, deaktiveres automatisk Trueplay, hvis du har føjet Google Assistent til højttaleren.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.