Udskift et kabelbaseret Sonos-produkt

Denne artikel beskriver, hvordan du udskifter et Sonos-produkt, som er tilsluttet din router via ethernetkabel, med et nyt produkt uden at slette dine indstillinger.

For at bevare dine indstillinger på det nye produkt, skal du bruge mindst ét andet funktionelt Sonos-produkt i dit system. Du kan slutte et andet Sonos-produkt, du har i forvejen, til din router med kabel for at genoprette forbindelse til dit system. Hvis du kun har et enkelt kabelforbundet produkt, skal du konfigurere et nyt system med erstatningen i stedet.

1. Ét produkt skal være tilsluttet routeren med ethernetkabel.
  2. Sæt dit nye Sonos-produkt i en stikkontakt.
  3. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  4. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at føje dette produkt til dit Sonos-system.
  6. Når det nyt Sonos-produkt er blevet tilføjet og opdateret, så kobl ethernetkablet fra dit kabelbaserede Sonos-produkt, og slut det til dit nye Sonos-produkt.