Byt ut en trådbunden Sonos-produkt

Den här artikeln beskriver hur du ersätter en Sonos-produkt som är ansluten till routern med en nätverkskabel med en ny produkt utan att radera inställningarna.

För att den nya produkten ska kunna behålla inställningarna behöver det finnas minst en annan fungerande Sonos-produkt i systemet. Du kan koppla vilken annan Sonos-produkt som helst till routern med en kabel för att återupprätta anslutningen till systemet. Om du endast har en trådbunden produkt behöver du installera ett nytt system med den nya produkten.

1. Låt en produkt vara trådbundet ansluten till routern med en nätverkskabel.
  2. Anslut den nya Sonos-produkten till ett eluttag.
  3. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  4. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till produkten i ditt Sonos-system.
  6. När den nya Sonos-produkten har lagts till och uppdaterats kan du koppla bort nätverkskabeln från den trådbundna Sonos-produkten och koppla den till den nya produkten.