De Sonos-app resetten

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Sonos-app reset om de app los te koppelen van je Sonos-systeem. Je kunt dan een nieuw Sonos-systeem installeren of verbinding maken met een bestaand systeem op hetzelfde netwerk.

iOS of Android

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op App-voorkeuren.
  3. Scrol naar de onderkant van het menu App-voorkeuren en tik op App resetten.
  4. Sluit de app en open hem daarna weer.

Mac of pc

1. Open de Sonos-app voor Mac of pc.
  2. Klik bovenaan het scherm (Mac) of bovenaan het Sonos-appvenster (pc) op het vervolgkeuzemenu Hulp.
  3. Klik op Controller opnieuw instellen.

Nadat de app is gereset, kunt je de app opnieuw openen om een nieuw Sonos-systeem te installeren of verbinding te maken met een bestaand systeem.