Sonos S2 -yhteensopivuus

Sonos S2 on uusin sovellus ja käyttöjärjestelmä, joka hyödyntää Sonosin seuraavan sukupolven tuotteita ja kokemuksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä Sonos-tuotteet ovat yhteensopivia Sonos S2 -sovelluksen kanssa ja mitkä tuotteet eivät ole S2-yhteensopivia ja edellyttävät Sonos S1 -sovelluksen käyttöä. Lisätietoja S2:sta löytyy yleiskuvaussivulta.

Toimii kaikkien Sonos-sovellusten kanssa

Nämä tuotteet toimivat joko Sonos S2 -sovelluksen tai Sonos S1 Controller -sovelluksen kanssa.

Huomaathan, että jos haluat asentaa nämä tuotteet S1 Controller -sovelluksen avulla, ne on ehkä päivitettävä ensin takaisin aikaisempaan versioon S2-sovelluksen avulla.

• Amp
  • Beam (Gen 1)
  • Boost
  • Connect (Gen 2)
  • Connect:Amp (Gen 2)
  • Move
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Playbar
  • Playbase
  • Port
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 1)
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 1)

S2 vaaditaan

Nämä tuotteet toimivat vain Sonos S2 -sovelluksen kanssa.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move 2
  • One SL1
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 2)
  • SYMFONISK Lattiavalaisin
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 2)
  • SYMFONISK Valokuvakehys

S1 vaaditaan

Nämä tuotteet toimivat vain Sonos S1 Controller -sovelluksen kanssa.

• Bridge
  • Connect (Gen 1)
  • Connect:Amp (Gen 1)
  • CR200
  • Play:5 (Gen 1)
  • ZonePlayer 100
  • ZonePlayer 120
  • ZonePlayer 80
  • ZonePlayer 90
  • ZonePlayer S5

Etkö ole varma, onko tuotteesi Gen 1, Gen 2 vai Gen 3? Tarkista Järjestelmä-osiosta Sonos-tililtäsi, ovatko tuotteesi S2-yhteensopivia. Jotkut tuotteet eivät välttämättä näytä, mikä Gen on kyseessä, joten merkintä Sonos S1 vaaditaan löytyy niiden tuotteiden vierestä, jotka eivät ole yhteensopivia S2:n kanssa.

1 One SL voidaan lisätä vain S2-järjestelmiin. One SL -laitteet, jotka ovat jo osa S1-järjestelmää, toimivat edelleen samalla tavalla kuin tällä hetkellä.