Compatibiliteit met Sonos 2

Sonos S2 is de nieuwste app en het nieuwste besturingssysteem (OS) waarmee onze volgende generatie Sonos-producten en -ervaringen worden aangedreven. In dit artikel wordt uitgelegd welke Sonos-producten compatibel zijn met de Sonos S2-app, en welke producten dat niet zijn en de Sonos S1-app nodig hebben. Lees meer over updaten naar S2 op onze overzichtspagina.

Werkt met alle Sonos-apps

Deze producten werken zowel met de Sonos S2-app als met de Sonos S1 Controller-app.

Let op dat, om deze producten met gebruik van de S1 Controller-app te installeren, je ze mogelijk eerst moet downgraden om de S2-app te gebruiken.

• Amp
  • Beam (Gen 1)
  • Boost
  • Connect (Gen 2)
  • Connect:Amp (Gen 2)
  • Move
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Playbar
  • Playbase
  • Port
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Boekenplank (Gen 1)
  • SYMFONISK Tafellamp (Gen 1)

S2 vereist

Deze producten werken alleen met de Sonos S2-app.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move 2
  • One SL1
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Boekenplank (Gen 2)
  • SYMFONISK Fotolijst
  • SYMFONISK Staande lamp
  • SYMFONISK Tafellamp (Gen 2)

S1 vereist

Deze producten werken alleen met de Sonos S1 Controller-app.

• Bridge
  • Connect (Gen 1)
  • Connect:Amp (Gen 1)
  • CR200
  • Play:5 (Gen 1)
  • ZonePlayer 100
  • ZonePlayer 120
  • ZonePlayer 80
  • ZonePlayer 90
  • ZonePlayer S5

Niet zeker of je een Gen 1-, Gen 2- of Gen 3-product hebt? Kijk in het onderdeel Systeem van je Sonos-account om te zien of je producten compatibel zijn met S2. Voor sommige producten wordt mogelijk niet aangegeven welke Gen ze zijn. Kijk dan of er Sonos S1 vereist staat achter producten die niet compatibel zijn met S2.

1 One SL kan alleen worden toegevoegd aan S2-systemen. One SL's die al onderdeel uitmaken van een S1-systeem blijven gewoon werken zoals ze dat nu doen.