Gjør det enklere å høre dialog med funksjonen Taleforbedring

Når du spiller av TV-lyd på en Sonos-hjemmekinohøyttaler, kan du slå på Taleforbedring for å fremheve lydfrekvensene som er typiske for menneskelig tale. Denne funksjonen gjør det enklere å høre hva som sies.

Slå Taleforbedring på/av med iOS eller Android

1. Slå på TV-en og kontroller at TV-lyden spilles av gjennom din Sonos-hjemmekinohøyttaler.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. I  System-fanen (Rom-fanen hvis du bruker S1 Controller-appen), velger du høyttaleren for hjemmekino.
  4. Trykk på linjen Spiller nå nederst for å åpne skjermen Spiller nå.
  5. Trykk på Taleforbedring-ikonet for å slå Taleforbedring på eller av.

Slå Taleforbedring på/av fra en Mac eller PC

1. Slå på TV-en og kontroller at TV-lyden spilles av gjennom din Sonos-hjemmekinohøyttaler.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. Velg høyttaleren for hjemmekino i rom-ruten.
  4. Under avsnittet Spilles nå trykker du på Taleforbedring-ikonet for å slå Taleforbedring på eller av.