Asenna Sonos Sub

• Mobiililaite vaaditaan

Tässä artikkelissa opastetaan Sonos Subin asennuksessa. Huomaa, että Sub (Gen 3) vaatii S2 Sonos -sovelluksen. Seuraavat vaiheet koskevat myös Sub (Gen 1)- ja Sub (Gen 2) -asennuksia, jotka ovat yhteensopivia sekä S2 Sonos -sovelluksen että S1 Contoller -sovelluksen kanssa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Subin tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Laita bassokaiutin haluttiin paikkaan ja yhdistä virtalähteeseen. Varmista, että vähintään yhdellä sivulla ei ole esteitä. Jos sijoitat sen pystysuuntaan seinää vasten, älä tuki etupuolen aukkoa. Jos sijoitat bassokaiuttimen vaakasuuntaan lattialle, älä laita mitään sen päälle.
  • Subia ei voi lisätä laitteisiin ZP80, ZP90, Connect, Connect:Amp (Gen 1), Port, Move, Move 2 tai Roam.
  • Jos olet asentamassa Sonos-kotiteatterikaiutinta ja Sub-tuotetta samanaikaisesti, asenna ensin kotiteatterikaiutin. Sovellus opastaa sinua lisäämään Subin asennuksen aikana.
  • Jos lisäät Subin jo asennettuun Sonos-kaiuttimeen, noudata seuraavia ohjeita.

Lisää Sub

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta huonetta, johon haluat lisätä Subin.
  4. Napauta Lisää Sub.
  5. Lisää Sub Sonos-järjestelmääsi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos olet jo asentanut Subin, mutta haluat käyttää sitä eri huoneessa, tutustu artikkeliimme, joka käsittelee Subin poistoa.

Lisää toinen Sub Sonos-kotiteatterijärjestelmään

Sonos-kotiteatterikokoonpano voi muodostaa yhteyden jopa kahden Subin kanssa. Kun lisäät toista Subia, vähintään toisen Subin tulisi olla Sub (Gen 3). Voit tarkistaa Subisi mallin Oma tili -sivun Järjestelmä-osiosta.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta Tuotteet-kohdasta sitä kotiteatterihuonetta, jossa on jo Sub.
  4. Napauta kohtaa Yhdistä toinen Sub.
  5. Lisää toinen Sub kotiteatterijärjestelmään alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Muuta Sub-ääniasetuksia

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta huonetta, jossa Sub on.
  4. Kohdassa Ääni napauta kohtaa Sub Audio.

Voit säätää alla lueteltuja asetuksia. Jos olet lisännyt huoneeseen kaksi Subia, kukin asetus koskee molempia Subeja.

Asetus

Kuvaus

Sub

Napauta kytkintä ottaaksesi Sub-äänen päälle tai pois päältä.

Sub-taso

Käytä liukusäädintä lisätäksesi tai vähentääksesi Sub-äänen äänenvoimakkuutta.

Vaiheohjaus

Valitse 0° tai 180° muuttaaksesi bassokaiuttimen kulmaa. Säädä tätä asetusta, jos basso ei ole riittävän voimakas paikassa, jossa kuuntelet musiikkia.

Vaiheohjaus on asetettu, kun Trueplay on käytössä Subin kanssa, eikä sitä voi vaihtaa, kun Trueplay-viritys on käytössä.

Palauta tehdasasetukset

Napauta tätä palauttaaksesi kaikkien Sub-äänien tehdasasetukset.