Kendte begrænsninger ved separate S1 og S2 Sonos-systemer

Du kan opdele et Sonos-system, der består af både S2-kompatible enheder og S2-inkompatible enheder, i separate systemer: et S1-system, der bruger Sonos S1 Controller-appen, og et S2-system, der bruger den nye Sonos S2-app. Denne artikel dækker nogle kendte begrænsninger, man skal overveje ved brug af opdelte S1- og S2-systemer.

Systemstyring
Du skal have begge Sonos-apps installeret for at bruge adskilte S1- og S2-systemer. De to apps behøver ikke være installeret på samme enhed, men de må gerne være det. For at få mere at vide om forskellene på de to apps kan du læse vores artikel med et overblik over S2-appen.

Gruppering af rum
Når systemet er blevet separeret, kan rum i S1-systemet kun grupperes med andre rum i S1-systemet. Det samme gælder Sonos S2-systemer. Det er ikke muligt at gruppere S1-rum med S2-rum, efter at S1- og S2-enhederne er opdelt i separate systemer.

Musiktjenester

Streamingbegrænsninger
Musiktjenester, der er begrænset til én stream, såsom Spotify, kan kun streames til et system ad gangen. Hvis du for eksempel er ved at afspille Spotify på dit S2-system og så starter afspilning fra den samme Spotify-konto på dit S1-system, stopper afspilningen på S2-systemet.

Musik fra den samme tjeneste kan afspilles på begge Sonos-systemer, hvis du føjer separate konti til hvert system. For nogle tjenester inkluderer dette forskellige brugere på den samme konto, f.eks. en familiepakke.

Direkte styring
Tjenester, der understøtter direkte styring, viser alle S1- og S2-systemrum i deres respektive apps. Tjenester, der er begrænset til én stream, kan kun afspilles i ét system eller rum ad gangen.

Stemmetjenester

Det kræver to separate stemmetjenestekonti, hvis du vil bruge den samme stemmetjeneste på både et S1- og et S2-system: én konto til S1-systemet og én til S2-systemet. Dette kan dog ikke anbefales, da du vil få problemer med, at begge systemer svarer samtidig på stemmekommandoer.

Det er muligt at bruge forskellige stemmeassistenter på hvert system. Du kan for eksempel bruge Google Assistent på det ene system og Amazon Alexa* på det andet, uden at det kræver flere stemmetjenestekonti.