Käytä Sonos-tuotteissa olevia painikkeita

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit hallita Sonos-järjestelmääsi Sonos-tuotteiden, kuten Play:1:n ja Playbarin painikkeiden avulla. Joissakin tuotteissa, kuten Sonos Onessa ja Movessa on kosketussäätimet painikkeiden sijaan. Katso niiden osalta tietoja artikkelistamme, joka käsittelee kosketussäätimien käyttöä.

Toista ja tauota

• Napauta toisto-/taukopainiketta kerran toistaaksesi tai keskeyttääksesi toiston.

Muuta äänenvoimakkuutta

• Paina + (plus) -painiketta äänenvoimakkuuden lisäämiseksi.
  • Paina (miinus) -painiketta äänenvoimakkuuden vähentämiseksi.

Ohita kappaleita

• Paina toisto-/taukopainiketta kahdesti ohittaaksesi kappaleen (jos käytettävissä).
  • Paina toisto-/taukopainiketta kolmesti toistaaksesi edellisen kappaleen (jos käytettävissä).

Ryhmitä huoneita

1. Paina ja pidä tuotteen toisto-/taukopainiketta painettuna, jotta voit ryhmitellä sen toisen toistavan huoneen kanssa. Jos sinulla on useita huoneita, joissa toistetaan eri sisältöä, jatka toisto-/taukopainikkeen painamista käydäksesi jokaisen toistavan huoneen läpi.
  2. Vapauta toisto-/taukopainike, niin tuote ryhmitellään huoneen kanssa, jossa toistetaan haluamaasi musiikkia.

Ota painikkeet pois käytöstä

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Valitse Asetukset-välilehdeltä Järjestelmä ja sen jälkeen tuote, jonka kosketussäätimet haluat ottaa pois käytöstä.
  3. Napauta kohtaa Kosketussäätimet ottaaksesi kosketussäätimet pois käytöstä tai käyttöön kyseisellä tuotteella.