Ontbrekende nummers of albums in de Sonos-muziekbibliotheek

Om een aantal redenen kunnen nummers of albums ontbreken in je Sonos-muziekbibliotheek. Hieronder vind je een aantal stappen die je kunt ondernemen om dit probleem op te lossen.

Updaten van je muziekbibliotheek

Als nummers die je kortgeleden hebt gekocht of gedownload niet in je muziekbibliotheek verschijnen, moet je de muziekbibliotheekindex updaten. Hiermee wordt je bibliotheek weer gescand om de lijst met nummers en albums te updaten.

Let op: de computer of NAS-drive waarin je bibliotheek is opgeslagen moet ingeschakeld en actief zijn als de bibliotheek wordt bijgewerkt.

Zorg dat je bestanden op de juiste plaats staan

Als een aantal van je muziekbestanden niet in je muziekbibliotheekmap staan, verschijnen ze niet in de Sonos-app. Als je je iTunes-muziekmap bijvoorbeeld hebt gedeeld met Sonos, maar je hebt een nummer van een andere bron (bijv. Amazon) gekocht en gedownload, kan het bestand in de Downloads-map van je computer staan. Als je muziek met Sonos deelt vanaf een NAS-drive, zorg er dan voor dat je nieuwe muziekbestanden van de harde schijf op je computer naar de NAS-drive overzet.

Nadat je de ontbrekende bestanden in de juiste map hebt gezet, update je de muziekbibliotheekindex.

Controleren hoeveel nummers er in je bibliotheek staan

Een Sonos-muziekbibliotheek is gelimiteerd tot 65.000 nummers. De limiet kan worden bereikt door het totale aantal nummers of het gebruik van het geheugen. De geheugenlimiet kan eerder worden bereikt dan 65.000 tracks als er een grote hoeveelheid metadata is opgeslagen. Klassieke muziek-tracks bevatten over het algemeen een grote hoeveelheid metadata en kunnen het beschikbare geheugen opgebruiken voordat de limiet van 65.000 tracks wordt bereikt.

Controleren of je muziekbestanden worden beschermd door DRM

Sommige gekochte muziek kan worden beschermd door Digital Rights Management (DRM). Hierdoor wordt voorkomen dat bestanden worden gedeeld via apps van derden zoals de Sonos-app. Dit probleem komt het meest voor bij muziek die is gekocht via iTunes voordat deze over werd gezet naar DRM-vrije muziek.

Apple verkoopt geen door DRM beschermde muziek meer en muziek die nu te koop is, is vrij van afspeelbeperkingen. Als je nog een paar DRM-beschermde nummers hebt die Sonos niet kan afspelen, kun je je muziek via iTunes Match laten upgraden naar een DRM-vrije versie. Meer informatie over iTunes Match en aanwijzingen over het upgraden naar DRM-vrije versies vind je op de website van Apple.

Ervoor zorgen dat je muziekbestanden geen metadata missen

Alle metadata van een muziekbestand specificeert organisatorische labels zoals de titel, naam van artiest, naam van album en meer. Sonos deelt je muziekbestanden in gebaseerd op hoe ze zijn gelabeld in de metadata. De meeste bestandsformaten die door Sonos worden ondersteund ondersteunen metadata, maar AIFF en WAV hebben geen volledige ondersteuning van metadata.

In de meeste gevallen zal een muziekbestand dat een metadatalabel mist niet op de juiste plaats in de Sonos-app verschijnen. Als een bestand bijvoorbeeld het label 'Artiest' mist, zal het niet verschijnen als je in de Sonos-app naar die specifieke artiest bladert of zoekt.

Je hebt een managementtool voor mediabibliotheek, zoals iTunes, nodig om de metadata op je muziekbestanden te bekijken en te wijzigen. Zorg dat je nadat je wijzigingen aan metadata hebt doorgevoerd de muziekbibliotheekindex update.