Opladning af din Sonos Roam eller Roam SL

Denne artikel forklarer, hvordan du oplader din Sonos Roam eller Roam SL med et USB-C-kabel (medfølger), en trådløs Qi-oplader eller den trådløse Sonos-oplader.

Vigtige krav til strømadapter

Nogle ældre USB-telefonopladere kan muligvis ikke give nok strøm til at lade Roams batteri op. Læs vores artikel Krav til Roams strømadapter for at sikre, at du bruger en adapter, der giver nok strøm.

Sæt strøm til Roam

Brug af USB-C-kabel

Der følger et USB-C-kabel med Roam. Roams USB-C-port sidder under knappen på bagsiden af produktet. Når der oplades, så vær sikker på, at USB-C-kablet sættes helt ind i Roam og strømforsyningen.

Roam oplades fra 0% til 50% på cirka en time, når du bruger et USB-C-kabel.

Med den trådløse Sonos-oplader

Du kan oplade Roam trådløst med den trådløse Sonos-oplader, som er tilbehør. Når den trådløse oplader er tilsluttet strøm, skal du placere Roam, så den står lodret på toppen af opladeren, for at begynde at oplade.

Roam oplades fra 0% til 50% på cirka to timer, når du bruger den trådløse Sonos-oplader.

Tjek af Roams batteriniveau

For at se Roams batteriniveau skal du åbne Sonos-appen og finde din Roam under fanen System. Batteriets niveau vises i procent ved siden af batteriets ikon.

En er tilføjet batteriindikatoren, når Roam er tilsluttet strøm, for at vise at den oplader.

Roams batterilys

Batterilyset foran på Roam blinker orange, når Roams batteriniveau et lavt (15% eller mindre).

Når Roam er tilsluttet strøm, viser displayet et fast orange lys for at vise, at den oplades. Lampen slukkes efter cirka 10 sekunder, men Roam oplades fortsat.

Hvis batteriet er tømt eller har en meget lav procent, bliver det orange lys ved med at lyse i mere end 10 sekunder, indtil Roam har strøm nok til at tænde. Opladningstiden varierer, alt efter hvilken strømadapter Roam bruger, og hvor afladet batteriet er. Når batterilyset slukker, kræver Roam muligvis stadig yderligere opladning, før den kan bruges med batteriet alene.

Batteritid

Roams 18 Wh batteri giver op til 10 timers kontinuerlig spilletid på én opladning. Pauser, lydstyrke, Bluetooth, varme og andre faktorer får batteritiden til at variere.