Sonos Roam in de slaapstand zetten

Sonos Roam kan in de slaapstand worden gezet om te besparen op batterijgebruik en de touchbediening uit te schakelen als hij niet wordt gebruikt.

Wanneer Roam werkt op de batterij en geen audio speelt, schakelt hij na 30 minuten automatisch de slaapstand in. Wil je Roam handmatig in de slaapstand zetten, druk dan de aan/uit-knop aan de achterkant even in. Je hoort een kort geluidssignaal en de ledlampjes gaan uit. In de slaapstand gaat de batterij van Roam tot 10 dagen mee.

Om Roam weer op te starten, druk je een keer op de aan/uit-knop, sluit je Roam aan op de USB-C-oplader of zet je hem op de Draadloze oplader.

In de slaapstand is Roam niet volledig uitgeschakeld. Om Roam uit te schakelen, moet je de knop aan de achterkant van Roam minstens 5 seconden ingedrukt houden. Je hoort een geluidssignaal en het led-statuslampje aan de voorkant gaat uit.