Sätt Roam-produkter i viloläge

Sonos Roam, Roam 2 och Roam SL kan sättas i viloläge för att minska batterianvändningen och inaktivera knappkontrollerna när de inte används.

När en Roam-produkt körs på batteri och inte spelar upp ljud, kommer den automatiskt att gå in i viloläge efter 30 minuter. För att manuellt sätta din Roam-produkt i viloläge, tryck och släpp strömknappen på baksidan. Du kommer att höra en kort signal och statuslampan släcks. När den är i viloläge kan batteriet räcka upp till 10 dagar.

För att väcka din Roam-produkt, tryck och släpp strömknappen, anslut den till USB-C-laddaren eller placera den på den trådlösa laddaren.

Observera att sätta en Roam-produkt i viloläge inte stänger av den helt. För att stänga av den helt, tryck och håll in knappen på baksidan i minst 5 sekunder. Du kommer att höra en signal och statuslampan på framsidan släcks.