Sonos S2 og S1

Sonos S2

Sonos S2 er appen og operativsystemet (OS) som driver den neste generasjonen av Sonos-produkter og -opplevelser. Se kompatibilitetsartikkelen vår for å finne ut om produktet ditt er kompatibelt med S2.

Oppdatere fra S1 til S2

Du kan bruke Sonos S1-appen for å kjøre Kontroll av systemkompatibilitet og sikre at anlegget ditt er kompatibelt med S2. Hvis anlegget ditt er kompatibelt med S2, leder Sonos S1-appen deg gjennom oppdateringsprosessen. Se artikkelen vår om hvordan du oppdaterer til S2 for å komme i gang.

En iPhone med Sonos S2-appen åpnes i bla gjennom-fanen.

Ikonet for Sonos S1 Controller-appen

Sonos S1 Controller

Hvis du har noen produkter i anlegget som ikke er kompatible med S2, kan du fortsette å bruke Sonos-anlegget ditt med S1-appen.

Fortsett å bruke Sonos S1 Controller

Ingen handling kreves for å fortsette å bruke Sonos S1-appen. Hivs du ikke har Sonos S1 Controller installert fra før, kan du laste den ned fra enhetens appbutikk.

Delt Sonos-anlegg

Du kan konfigurere adskilte S1- og S2-anlegg hvis du har produkter som bare er kompatible med S1, og produkter som bare er kompatible med S2. Finn ut mer om artikkelen vår om å dele opp Sonos-anlegget ditt.