Lägg till favoriter i Mitt Sonos

Den här artikeln beskriver hur du kan spara dina favoritlåtar, stationer, poddar eller samlingar som Nya utgåvor i Mitt Sonos och på så sätt skapa en genväg till det innehåll som du lyssnar på mest.

iOS och Android

När du bläddrar bland musik

1. Tryck på knappen bredvid ett objekt i listan, till exempel en låt, ett album eller en artist.
  2. Tryck på Lägg till i Mitt Sonos.
    • Med vissa tjänster kan du behöva skrolla neråt och trycka på Mer för att alternativet Lägg till i Mitt Sonos ska visas.

Från skärmen Spelar nu

1. Öppna skärmen Spelar nu medan du spelar upp ljud på Sonos.
  2. På höger sida av skärmen, tryck på ikonen i iOS eller i Android för att öppna menyn Information & Alternativ.
  3. Tryck på Lägg till i Mitt Sonos.
    • Med vissa tjänster kan du behöva skrolla neråt och trycka på Mer för att alternativet Lägg till i Mitt Sonos ska visas.