Styr Sonos volym med en Android-enhets hårdvaruknappar

Den här artikeln visar hur du styr Sonos med volymknapparna på din Android-enhet. Efter att ha aktiverat dessa inställningar kan du använda hårdvaruvolymknapparna på din Android-enhet för att höja eller sänka volymen medan Sonos-appen är öppen.After enabling these settings, you can use the hardware volume buttons on your Android device to raise or lower the volume while the Sonos app is open.

Sonos-appen för Android

1. Gå till Konto menyn, välj sedan Appinställningar.
  2. Under Allmänt, aktivera Visa låsskärmskontroller.

Sonos S1 Controller för Android

1. Från Inställningar fliken, välj Appinställningar.
  2. Under Allmänt, aktivera både Hårdvaruvolymkontroll och Volymkontroll på startskärmen.

I vissa situationer kommer volymknapparna att styra Sonos även om appen inte är aktiv, så länge musik spelas. Kontrollerna kommer dock inte att vara tillgängliga när:

• Du tittar på startsidan
  • En annan app på enheten spelar musik eller video
  • Ansluten till en Bluetooth-ljudenhet
  • En skärmläsare är aktiverad
  • Hörlurar är anslutna