Justera volymen på Sonos med knapparna på en Androidenhet

I den här artikeln beskrivs hur du styr Sonos med volymknapparna på en Androidenhet.

1. Öppna Sonosappen för Android, tryck på fliken  Inställningar och välj Appinställningar.
  2. Tryck på Volymkontroll på maskinvaran för att aktivera. Tryck på Volymkontroll på startskärmen för att aktivera.
  3. När Sonosappen är öppen kan du använda volymknapparna på din Androidenhet för att höja eller sänka volymen på Sonossystemet.

I vissa situationer styr volymknapparna Sonos även om appen inte är aktiv, förutsatt att musik spelas upp. Kontrollerna är dock inte tillgängliga när:

• startskärmen visas
  • någon annan app på enheten spelar upp musik eller video
  • en ljudenhet med Bluetooth är ansluten
  • en skärmläsare är aktiverad
  • hörlurar är anslutna