Detta krävs för att lyssna på losslessljud med Sonos Ace

Du kan lyssna på losslessljud i Sonos Ace via en USB-C-anslutning eller när de är anslutna till en Androidenhet som stöds via Bluetooth.

Losslessljud via Bluetooth

Sonos Ace kan spela upp losslessljud via Bluetooth när de är anslutna till en Androidenhet som har Qualcomm Snapdragon Sound AptX.

Losslessljud är inte tillgängligt när hörlurarna är anslutna till en iOS-enhet via Bluetooth.

Losslessljud via USB-C

Sonos Ace kan spela upp losslessljud när de är anslutna till en enhet via USB-C. Både USB-C till USB-C- och USB-C till 3,5 mm-anslutningar fungerar.