Brusreduceringsinställningar på Sonos Ace

I den här artikeln går vi igenom de olika brusreduceringsalternativ som är tillgängliga på Sonos Ace.

Brusreduceringslägen

Brusreducering

Aktiverar aktiv brusreducering, som blockerar externa ljud i din omgivning.

Transparensläge

Blandar en del av det externa omgivningsljudet med musiken eller ljudet som spelas upp, så att du hör vad som händer omkring dig.

Av

Stänger av både brusreducering och transparensläget.

Växla mellan brusreduceringslägen

Använd kontrollknapparna

Du kan bläddra mellan olika brusreduceringslägen med brusreduceringsknappen som sitter under innehållsknappen på höger öronkåpa.

Som standard växlar brusreduceringsknappen mellan brusreducering och transparensläget. Du kan ställa in vilka lägen den ska växla mellan i inställningarna för Sonos Ace i Sonosappen.

I Sonosappen

När du har valt Sonos Ace i vyn System kan du välja Brusreducering för att bläddra mellan de olika brusreduceringslägena.

Du kan också byta brusreduceringsläge i inställningsmenyn för Sonos Ace.

1. Öppna menyn Inställningar och välj Sonos Ace under Hörlurar.
  2. Välj Brusreducering, Transparensläge eller Av under Brusreducering.

Anpassa brusreduceringsknappen

I Sonosappen kan du ställa in vilka lägen som Sonos Ace ska bläddra igenom när du trycker på brusreduceringsknappen. För att du ska kunna justera de här inställningarna måste Sonos Ace vara installerade i Sonosappen och anslutna till en iOS- eller Androidenhet.

1. Öppna menyn Inställningar och välj Sonos Ace under Hörlurar.
  2. Välj Brusreducering under Kontroller på maskinvaran.
  3. Välj vilka lägen du vill ha i listan. Minst två lägen måste väljas.