Ta bort en röstassistent

Den här artikeln beskriver hur du tar bort en rösttjänst som Sonos Voice Control, Amazon Alexa eller Google Assistant från en röstaktiverad Sonos-produkt.

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Gå till Inställningar menyn.
  2. Välj Hantera knappen bredvid Mitt system.
  3. Välj Voice Assistants, välj sedan den röstassistent som du vill ta bort.
  4. Under Sonos Produkter, välj en produkt som använder röstassistenten, välj sedan Ta bort.

Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android

1. Från Inställningar fliken, välj Tjänster & Röst.
  2. Under Voice, välj den röstassistent du vill ta bort.
  3. Välj den Sonos-produkt som använder röstassistenten, välj sedan Ta bort.

Observera att om du vill ta bort en rösttjänst helt från ditt system måste du upprepa stegen ovan för alla röstaktiverade produkter som fortfarande är anslutna till tjänsten.