Ta bort en rösttjänst

I den här artikeln beskrivs hur du tar bort en rösttjänst som Sonos Voice Control, Amazon Alexa eller Google Assistent från en röstaktiverad Sonos-produkt.

Med Sonos-appen för iOS eller Android:

1. Öppna fliken  Inställningar och tryck på Tjänster och röststyrning.
  2. Tryck på rösttjänsten som du vill ta bort under Röststyrning.
  3. Tryck på den Sonos-produkt som använder rösttjänsten och tryck sedan på Ta bort.

Observera att du måste upprepa ovanstående steg för varje röstaktiverad produkt som fortfarande är ansluten till tjänsten om du vill ta bort en rösttjänst helt och hållet från systemet.