Kompatibilitet med Ruckus trådlös åtkomstpunkt

De här åtkomstpunkterna har ett känt problem som gör att de inte fungerar med Sonos. Nedanstående lösning gör det möjligt att använda åtkomstpunkterna med Sonos.

Problem

Sonos kan inte användas som ett trådlöst system.

Lösning

Installera Sonos som ett trådbundet system. Om du känner dig trygg med att konfigurera dina trådlösa åtkomstpunkter via kommandoradsgränssnittet kan du istället följa anvisningarna i Ruckus hjälpartikel.