Spara kön som en Sonosspellista

Alla köer som skapats i Sonosappen kan sparas som Sonosspellistor. I stegen nedan beskrivs hur du sparar dina köer som Sonosspellistor och var du hittar dem i Sonosappen.

Sonosappen

Sonosappen, version 80.0
Den här funktionen är inte tillgänglig i Sonosappen för iOS eller Android just nu, men den kommer att bli tillgänglig igen i en kommande uppdatering.

iOS eller Android

1. Tryck på knappen längst ner till vänster på skärmen Spelar nu.
  2. Tryck på knappen Mer högst upp till höger i kön och välj sedan Lägg till i Sonosspellista.
  3. Välj Ny spellista på skärmen Lägg till i Sonosspellista. Ge spellistan ett namn och tryck på Klar.
  4. Se till att din nya spellista har valts på skärmen Lägg till i spellista och tryck sedan på Klar.

Din kö har sparats som en Sonosspellista. Du kommer åt din nya Sonosspellista från startskärmengenom att välja Sonosfavoriter och sedan Spellistor.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Tryck på knappen högst upp till höger på skärmen Spelar nu.
  2. Tryck på knappen Spara längst ner till höger i kön.
  3. Tryck på spellistans namn om du vill ändra det innan du sparar. Du kan även ersätta en befintlig spellista i listan.
  4. Tryck på Spara högst upp till höger på skärmen för att spara kön som en Sonosspellista.

Sonosspellistorna sparas på fliken Mitt Sonos under rubriken Spellistor. Bläddra åt vänster eller höger för att gå igenom alla dina spellistor eller tryck på rubriken Spellistor för att visa hela listan.

macOS eller Windows

1. Klicka på knappen Spara kö under kön, i fönstrets nederkant.
  2. Ge spellistan ett namn eller välj en av spellistorna i listan att ersätta.
  3. Klicka på Klar.

För att hitta en sparad Sonosspellista, leta upp dina musikkällor till höger och klicka sedan på Sonosspellistor långt ner i listan. Alla dina sparade Sonosspellistor visas i det här avsnittet.