Spara kön som en Sonos-spellista

Alla köer som skapats i Sonos-appen kan sparas som Sonos-spellistor. Anvisningarna nedan beskriver hur du sparar dina köer som Sonos-spellistor och var du hittar dem i Sonos-appen.

iOS eller Android

Spara en kö

1. Tryck på knappen högst upp till höger på skärmen Spelar nu.
  2. Tryck på knappen Spara längst ner till höger i kön.
  3. Tryck på spellistans namn om du vill ändra det innan du sparar. Du kan även ersätta en befintlig spellista i listan.
  4. Tryck på Spara högst upp till höger på skärmen för att spara kön som en Sonos-spellista.

Hitta dina sparade Sonos-spellistor

Sonos-spellistorna sparas på fliken Mitt Sonos under rubriken Spellistor. Bläddra åt vänster eller höger för att gå igenom alla dina spellistor eller tryck på rubriken Spellistor för att visa hela listan.

macOS eller Windows

Spara en kö

1. Klicka på knappen Spara kö under kön, i fönstrets nederkant.
  2. Ge spellistan ett namn eller välj en av spellistorna i listan att ersätta.
  3. Klicka på Klar.

Hitta dina sparade Sonos-spellistor

Bland dina musikkällor till höger, klicka på Sonos-spellistor i nedre delen av listan. Alla dina sparade Sonos-spellistor kommer att visas.