Sonos rumsnamn ändrar sig av sig själva

Den här artikeln hjälper dig att lösa problem med Sonos-rum som automatiskt återgår till sina tidigare namn i appen.

Om du lägger till Sonos-produkter i Apple Hem-appen kommer Hem-appens namn för produkterna så småningom att prioriteras och ändra tillbaka namnen i Sonos-appen.

Om du vill byta namn på Sonos-produkter som du har lagt till i Hem-appen måste du först byta namn på produkten i Hem-appen.

Byt namn på en Sonos-produkt i Apple Hem-appen

1. Öppna Apple Hem-appen på din iOS-enhet.
  2. Tryck på den Sonos-produkt du vill byta namn på.
  3. Tryck på kugghjulsikonen längst ner till höger.
  4. Tryck på det nuvarande namnet högst upp och skriv in det nya namnet.
  5. Tryck på Klart.

När du har ändrat namnet i Hem-appen kan du ändra rumsnamnet i Sonos-appen.