Växla mellan den nya och klassiska sökfunktionen i Sonosappen

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Du kan växla mellan vår nya och klassiska sökfunktion efter eget tycke.

Öppna Sonosappen och gå till fliken Sök. Under sökfältet hittar du en knapp med texten Prova den nya sökfunktionen eller Byt till klassisk sökning. Tryck på den här knappen för att välja vilken sökupplevelse du vill använda. Du kan när som helst växla mellan de två sökfunktionerna.

Observera att den här knappen försvinner när du börjar skriva något i sökfältet. Radera helt enkelt innehållet i sökfältet om du vill se knappen igen.

Ser du inte knappen för den nya sökfunktionen?

Den nya sökfunktionen kommer att introduceras gradvis under de närmaste veckorna. Om du inte ser alternativen Ny och Klassisk sökfunktion kommer de snart att bli tillgängliga i Sonosappen.

Biblioteksbegränsningar med den nya sökfunktionen

Om du ofta använder Sonos för att lyssna på musik från ditt lokala musikbibliotek rekommenderar vi att du använder den klassiska sökfunktionen. Den nya sökfunktionen kommer inte att visa sökresultat från ditt musikbibliotek.

Musiktjänster som inte stöds

Vissa musiktjänster stöds för närvarande inte av appens nya sökfunktion. Om du regelbundet söker i någon av nedanstående tjänster via Sonosappen rekommenderar vi att du använder den klassiska sökfunktionen.

• Activaire
  • Audible
  • Classical Archives
  • FamilyStream
  • My Cloud Home
  • Planet Radio
  • Podplay
  • RadioPlay
  • Rova
  • Stingray Music
  • Tunify for Business