TuneIn på Sonos

Radio, poddar
Streama ljud av standardkvalitet
Gratis att lägga till

Lyssna på det som angår dig. TuneIn för samman utvald musik, stora nyheter, direktsänd sport, de främsta poddarna och mer än 100 000 radiostationer från hela världen på en och samma plats. Oavsett vad du älskar kan du lyssna på det här på TuneIn.

Planer som stöds

Du behöver ett konto för att få TuneIn till appen Sonos S2, och då kan du också fortsätta där du slutade på alla dina enheter. Uppgradera till TuneIn Premium för direktsänd sport med play-by-play från de största ligorna och nyheter och musik med mera utan reklam.

Det går inte att koppla TuneIn till appen Sonos S1.

Tillgänglighet

Lägg till TuneIn i Sonos