Spotify på Sonos

On demand, radio, poddar
Gratis att lägga till
Gratis provperiod tillgänglig
Direktstyrning tillgänglig

Spotify är en onlinemusiktjänst som ger användare möjligheten att streama musik på begäran till Sonos med Spotifys unika teknologi. Spotify och Sonos kommer att ge tillgång till alla dina befintliga Spotify-spellistor och hela deras katalog i varje hörn av ditt hem.

Planer som stöds

Sonos stöder Spotify Free och Spotify Premium-konton.

Ett Spotify Free-konto låter dig söka efter Spotify-artister, album och spellistor i Sonos-appen. När du lyssnar på musik med ett Spotify Free-konto är du begränsad till sex låtbyten per timme.

Tillgänglighet

Lägg till Spotify i Sonos