Føj en indholdstjeneste til Sonos

Denne artikel vil vise dig, hvordan du browser tilgængelig musik og indholdstjenester og tilføjer dem til Sonos.

Du kan tilføje flere konti for den samme tjeneste ved at følge trinene nedenfor for hver konto. Se vores artikel om brug af flere konti for at lære, hvordan du skifter mellem dem.

Hvis du ikke kan finde eller tilføje en musiktjeneste, se vores artikel om problemer med at tilføje musiktjenester for hjælp.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Konto-menuen.
  2. Vælg Indholdstjenester.
  3. Under tilsluttede tjenester, vælg Tilføj indholdstjeneste.
  4. Vælg den tjeneste, du gerne vil tilføje, og vælg Tilføj til Sonos.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje tjenesten til dit Sonos-system.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger skal du vælge Tjenester & Stemme.
  2. Under Musik & Indhold, vælg Tilføj en tjeneste.
  3. Vælg den tjeneste, du gerne vil tilføje.
  4. Vælg Føj til Sonos.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje musiktjenestekontoen.

Hvis du ikke kan finde den tjeneste, du leder efter, se vores artikel om manglende musiktjenester.