Hvordan kan vi hjælpe?

Sonos-brugervejledningen

Vores brugervejledning indeholder information om alle vores produkter, herunder funktioner og nærmere oplysninger.

Yderligere produktdokumentation, såsom quickstartguider og juridisk information, kan findes på vores side "Vilkår for brug, licens- og garantiaftale".

Download Sonos-appen

Find Sonos-appen til den platform, du bruger. Sonos S2-appen og Sonos S1 Controller-appen fås til iOS, Android, FireOS, Windows og macOS.

Browse vores tilgængelige tjenester

På vores side "Tjenester på Sonos" kan du gå på opdagelse i alle de tjenester, du kan føje til dit Sonos-system. Find din næste yndlingstjeneste, og lyt til musik, radio, podcasts og meget mere.

Spørg vores community

Stil spørgsmål, find svar, og del din Sonos-oplevelse med andre musikelskere fra hele verden. Tilmeld dig Sonos Community.

Få support

Vi kan hjælpe med at besvare spørgsmål og løse problemer.Chat med en tekniker, eller ring til os.