Konfiguration af netværks- og sikkerhedsindstillinger i Windows 10

Denne artikel viser dig, hvordan du konfigurerer dine netværks- og sikkerhedsindstillinger i Windows 10 herunder firewall) til brug med Sonos. Disse indstillinger konfigureres automatisk, når Sonos-appen installeres på Windows. Følg kun disse trin, hvis du oplever problemer med Sonos. Bemærk, at du skal bruge administratoradgang for at følge disse trin.

1. Klik på Startmenuen, og søg efter Indstillinger.

2. Fra Indstillingsmenuen i Windows, vælg Netværk og internet.

3. Under Netværkstaus, klik på Egenskaber.

4. Tjek, at Netværksprofilen er sat til Privat.

5. Navigér tilbage til indstillingsmenuen i Windows, og vælg Opdatering og sikkerhed.

6. Væg Windows-sikkerhed fra sidepanelet, og klik på Firewall og netværksbeskyttelse.

7. Klik på Tillad en app gennem firewall.

8. Tjek, at Sonos-controller og kolonnen for Privat begge er markerede.

• Hvis du har tilføjet eller forsøger at tilføje et musikbibliotek, så tjek, at Sonos-bibliotekstjeneste og kolonnen for Privat begge er markerede.

Netværks- og sikkerhedsindstillinger i Windows 10 er nu konfigurerede til Sonos.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.