Kontroller Sonos-volumen med en Android-enheds hardwareknapper

Denne artikel viser dig, hvordan du styrer Sonos med lydstyrkeknapperne på din Android-enhed. Efter at have aktiveret disse indstillinger, kan du bruge hardware lydstyrkeknapperne på din Android-enhed til at skrue op eller ned for lyden, mens Sonos-appen er åben.After enabling these settings, you can use the hardware volume buttons on your Android device to raise or lower the volume while the Sonos app is open.

Sonos-appen til Android

1. Gå til Konto menuen, og vælg App-præferencer.
  2. Under Generelt, aktiver Vis låseskærmkontroller.

Sonos S1 Controller til Android

1. Fra Indstillinger fanen, vælg App-præferencer.
  2. Under Generelt, aktiver både Hardware Volumenkontrol og Startskærm Volumenkontrol.

I visse situationer vil volumenknapperne styre Sonos, selvom appen ikke er aktiv, så længe der spilles musik. Kontrollerne vil dog ikke være tilgængelige, når:

• Du ser hjemmeskærmen
  • En anden app på enheden afspiller musik eller video
  • Forbundet til en Bluetooth-lydenhed
  • En skærmlæser er aktiveret
  • Hovedtelefoner er tilsluttet