Lyt til kablet lyd på Sonos Ace

Du kan tilslutte Sonos Ace til en ekstern lydkilde ved hjælp af et af de medfølgende USB-C-kabler.

Sonos Ace's USB-C-port tillader line-in lyd fra både digitale og analoge kilder. Brug USB-C-kablet til at lytte til kablet lyd fra en USB-C-enhed som en mobiltelefon eller bærbar computer. USB-C til 3,5 mm aux-kablet lader dig tilslutte din Sonos Ace til analoge lydkilder såsom underholdningssystemer på fly eller en bærbar computers hovedtelefonport.

Kabelkrav

Sonos Ace understøtter brugen af begge de medfølgende USB-C-kabler til kablet lyd. Tredjeparts USB-C til 3,5 mm kabler er ikke kompatible med Sonos Ace.

Yderligere kabler er tilgængelige i Sonos-butikken:

Tilslut Sonos Ace til din kablede lydkilde

Ved hjælp af et af de medfølgende kabler tilslutter du Sonos Ace til din eksterne lydkilde. Sonos Ace vil automatisk begynde at afspille lyd, som den modtager gennem USB-C-porten.

Når Sonos Ace er tilsluttet en kablet analog lydkilde, skifter dens statuslampe til konstant hvid.

Bemærk, at Sonos Aces Bluetooth-funktionalitet er deaktiveret, når den er tilsluttet en kablet lydkilde. Dette betyder, at du ikke kan justere Sonos Aces indstillinger i Sonos-appen, mens en kablet lydkilde er i brug. For at få adgang til Sonos Aces indstillinger i appen skal du afbryde USB-C-kablet fra Sonos Ace og derefter vente på, at den genopretter forbindelsen til din mobile enhed.

Lav lydstyrke ved lytning til analog lyd

Når Sonos Ace er tilsluttet en analog lydkilde ved hjælp af USB-C til 3,5 mm-kablet, kan det være nødvendigt at hæve lydstyrken på både Sonos Ace og din lydkilde, hvis din lyd er for lav.

Hæv først lydstyrken på din analoge lydkilde, og brug derefter Content Key til at hæve lydstyrken på Sonos Ace.

Hvis du er tilsluttet en computer eller mobil enhed, kan det også være nødvendigt at hæve lydstyrken i de specifikke apps, der afspiller lyd.